Teckna serviceavtal – för ett enklare bilägande!

 

När du köper en Toyota hos oss kan du ge dig själv och din bil ett serviceavtal hos Toyotaverkstaden. Du betalar en fast månadskostnad och summan baseras på bilmodell, körsträcka och typ av avtal. Enkelt, tryggt och bekvämt för dig och din Toyota.

Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.

Att teckna serviceavtal är otroligt smart tycker vi. Ett serviceavtal innebär att du betalar en fast månadskostnad varje månad under avtalets tid. Det ger dig full koll på dina verkstadskostnader. Du slipper större utgifter vid ett enda tillfälle och du slipper bry dig om prishöjningarna på arbete och material. Serviceavtalet tecknas i samband med nybilsköp. Månadsbeloppet baseras på bilmodell, beräknad årlig körsträcka och vilken servicenivå du väljer – Bas eller Premium. Avtalet gäller i tre år och för den avtalade körsträckan, dock max 9 000 mil.

Serviceavtalet gäller för service på samtliga av Motor Trends anläggningar i Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad.

Serviceavtalets fördelar

 • Enkelt, tryggt och bekvämt ägande.
 • Alla servicekostnader till en fast månadskostnad.
 • Garanterat pris, inga prishöjningar under avtalsperioden.
 • Ju noggrannare du är med att serva din bil, desto säkrare kan du vara på att den fungerar som den ska och att den behåller högsta möjliga andrahandsvärde.
 • Bilens underhållskostnader jämt fördelade över tiden.
 • En välservad bil garanterar ett högre andrahandsvärde när du en dag skall byta bil.

Detta ingår i våra serviceavtal

Bas

 • Service enligt tillverkarens serviceprogram för respektive modell.
 • Motorolja och motoroljefilter byts på både bensin och dieslar vid varje servicetillfälle.
 • Uppsmörjning av bromsar fram och bak vid fullservice.

Premium
Utöver bas ingår även:

 • Påfyllning av samtliga vätskor vid servicetillfället.
 • Byte av trasiga glödlampor, både vid- och mellan servicetillfällena.
 • Byte av torkarblad vid servicetillfället.

Beräkna pris och ansök om serviceavtal

Nedan kan du se vad avtalet kostar per månad. Alla priser är inklusive moms och gäller ny bil. Fyll i dina uppgifter och skicka formuläret till oss. Vi kommer därefter att kontakta dig. Har du frågor om serviceavtal ring 0501-28 00 00 eller mejla oss på info@toyota.nu

Motor Trends allmänna villkor för Serviceavtal Bas och Serviceavtal Premium

Fält markerade med en * är obligatoriska

Dina personuppgifter kan komma att överföras till länder utanför det Europeiska ekonomiska samarbets­området (EES) nämligen: Indien. Om så sker kommer överföringen ske i enlighet med gällande lagstiftning och kräver att landet i fråga har en adekvat skyddsnivå eller att det finns annan tillräcklig skyddsåtgärd exempelvis s.k. standardavtalsklausuler som innebär att överföringen är lagenlig. I tillämpliga fall kan en kopia av skyddsåtgärderna erhållas genom att kontakta oss på integritet@toyota.se