Däck & fälgar

Däcken är en viktig del av din bil och de påverkar inte bara körupplevelsen utan också en rad säkerhetsegenskaper.

När däcken slits ökar risken för bland annat vattenplaning. Bromssträckan blir längre och fästet minskar vid blött eller moddigt underlag. Det är därför väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt att byta däcken i tid. Vi hjälper dig!

På Motor Trend hjälper vi dig att hitta rätt däck och rätt fälgar till din bil, oavsett bilmodell och märke, för just DINA önskemål. Det finns ett stort utbud av både däck och fälgar, och vi guidar dig gärna genom beslutsprocessen för att dina sommar- och vinterhjul ska uppfylla dina krav. För att bäst kunna hjälpa dig behöver vi dock veta vilken bil du har och vilken dimension du önskar. Alltså behöver vi komma i kontakt med dig först. Att fråga kostar ingenting!

Hjälp med hjulskifte

Alla våra erbjuder hjälp att skifta hjul efter säsong. Vanligen har vi speciella dagar eller perioder i april och november med förmånligt pris för våra Toyota-kunder. Håll utkik, eller kontakta oss så hjälper vi dig att boka in en tid som passar.

Däckhotell

På de flesta av våra orter kan vi erbjuda däckhotell, dvs förvaring av dina kompletta hjul så att du slipper ha dem hemma i garaget eller förrådet. Du som bokar däckhotell slipper också skifta hjulen själv -det ingår i priset. Däckhotell betalas per säsong (vinter – sommar) och erbjuds i mån av plats. Fråga oss!