Skadetekniker till Karlstad Plåt & Lack

Vi på Motor Trend tycker att det är viktigt med människor. Det är människorna som avgör hur en arbetsplats är och vi tror på öppna och tillmötesgående medarbetare som gillar att utvecklas och att utveckla. Vi tror på ständig förbättring och förändring. Om du vill jobba i en sådan miljö och om du dessutom är en självgående och ansvarsfull skadetekniker så har vi jobbet för dig på Motor Trends skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack).

Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vårt mål är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå det genom sann laganda och stort engagemang. Vi jobbar enligt Toyota Way med fokus på ständig förbättring, team-work och respekt.

Om tjänsten
Vi förstärker vår skadeverkstad i Karlstad (Karlstad Plåt & Lack) och söker en Skadetekniker.
På Karlstad Plåt & Lack arbetar 15 personer och här har vi både skadeverkstad och lackering i samma hus, vi arbetar med flera bilmärken och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning, kunskap om skadereparationer, kunna följa arbetsinstruktioner och ha god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.
Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

Sök nu
Tjänsten är tillsvidareanställning på 100% och inleds med 6 månaders provanställning.
Har du frågor är du välkommen att ringa Regionchef Plåt & Lack Henrik Salomonsson på 054-24 01 05 eller henrik.salomonsson@toyota.nu .
Skicka din ansökan till jobb@toyota.nu senast 28 februari 2020. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag. Märk ansökan ”Skadetekniker Karlstad”.

Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2018 omsatte vi 712 milj och är idag ca 130 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Fotskäl, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är en av världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.